Ja näillä mentiin lähes koko yö! Ihottuma kutisi niin maan perkuleesti, ei tiedä miten päin olisi ollut. Meillä ei tietenkään kotona ole edes kortisonia mitä mahaan ois voinut lätkästä (ja josta olisi oikeasti hyötyä kutinan suhteen), vaan perusvoiteella, aloe gelillä ja sinkkivoiteella rasvailin massuani lähes tunnin välein, mutta eipä tuosta juurikaan apua ollut. Nyt se maha vasta kauhealta näyttää kun se on raavittu ja hangattu. Auts!

Tänään on käytävä apoteekissa ostamassa kortisonia jotta ens yön saa nukuttua. Neuvolan-täpsä neuvoi ottamaan allergialääkettä ja sitä meillä onneksi sattui olemaan, joten nappasin aamupalaksi muiden lääkkeiden jatkoksi. Huomaa pientä helpotuksen tynkää. Menee taas päivä kivasti "pystyyn" kun heräsin vasta vajaa tunti sitten ja on pitkälle jo puol päivää menossa...

Huomenna olisi la, mutta jos nyt yhtään kehoani tunnen, niin kyllä tämä napero yli menee. Ei taas minkäänlaisia merkkejä ilmassa että synnytys käynnistyisi pian. Ei sitten niin minkäänlaisia. Puuduttavaa! Mä kun niin toivoin että olisi tullut ajallaan tai jopa vähän ennen. Kunhan ei helmikuulle asti veny, se ois jo tuskaa! Siskoillani on mennyt synnytykset niin, että toisella tullut hirmuinen kiire ja humps vaan niin vauva on ulkona, toisella taas yhtä helvettiä. Toivotaan että oma synnytys on jotain siltä väliltä.