Tänään jälleen neuvola ja (onneksi) viimeinen lääkäriaika.

Nyt sitten joudun aloittamaan taas uudestaan rautalääkityksen. (b-Hb 116) Söin jo jonkin aikaa OBSIDAN-FE, mutta lopetin sen, kun vatsa ei tykännyt. Sitäpaitsi se aloitettiin silloin ns. turhaan sillä b-Hb oli 121.

Nyt sitten ostin eri rautaa, toivottavasti se ei aiheuta vatsalle propleemia.

Jouduin lisäksi ostamaan yhtä estolääkettä, joka maksoi aivan maltaita. Noh, kotona selasin tuoteselostuksen läpi ja kappas siellä lukee EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE! En uskaltanut ottaa vielä ainuttakaan tablettia, soitan huomenna neuvolaan ja varmistan että lääkettä tosiaan voi ottaa huoletta. Lisäksi saattaa aiheuttaa "ongelmia" autolla ajamisessa ym.

Lääkärin mukaan lantio ok, eli alatiesynnytyksen mahd. on, mutta eihän noista koskaan tiedä 100 varmasti. Vauva jo hyvällä mallilla pää alaspäin ja pää kiinnittyneenä. (valmiina syntymään) Kohdunkaula oli lyhentynyt jonkin verran myöskin.

Arvioi vauvan koon (jos menee vkolle 40) n. 4kg. Sitä kyllä vähän säikähdin, se on aika jötikkä siinä tapauksessa! Oletin että pienet ihmiset saavat pieniä vauvoja, mutta näin ei ilmeisesti ole.

Huomenna rv 36 ja kuukausi jäljellä laskettuun aikaan.