Eilen oli aika jännät paikat. Aamuyöstä rupesi supistelemaan ihan urakalla, eikä mikään asento tuntunut hyvältä. Ähisin ja puhisin aikani, sitten heräsi jo mieskin, joka käski sitten soittaa äippäpolille. Sieltä ne sitten ohjeisti lämpöiseen suihkuun, kauratyynyä massulle ja panadolia nassuun. Helpotti lähes samantien, joten todennäköisesti oli vain ja ainoastaan parin tunnin harkkasuppareita, vaikka olikin jo aivan erituntuinen supistelu-sessio kuin aiemmat. Olin varma että "nyt syntyy", mutta ei. Painuin takasin nukkumaan ja nukuinkin kahteen eri otteeseen, sen verran kipu vei mehut. Mitenköhän itse synnytyksestä selviää?

Ylösnoustessa ei enään tietoakaan suppareista. Onneksi sentään vauva liikkui normaalisti, muuten olisin ollut ihan paiseessa!

Iltapäivästä lähdettiin käymään kaupoilla ja syömässä (hesburger roks), vuokrattiin pari leffaa. Käväistiin vielä reippaina apteekissa Danille ostamassa nikotiinilaastaria (hienosti pärjännyt pari viikkoa ilman tupakkia nikotiinipurkan avulla) ja mulle särkylääkettä.

Käytiin vielä Danin serkun luona hakemassa vauvalle keltainen söpö amme, pääsee sitten pikku-neiti polskimaan. :)

Ilta menikin sitten leffoja katsellessa...

Tänään taas ihan normaali olotila. Tosin vatsan seutu (etenkin alavatsa) on joutunut sen verran koetuksille taas viimepäivinä vauvan laskeutuessa alas, että olen täynnä kutisevia ja kipeitä arpia navasta alaspäin, joita tässä yrittänyt rasvailla, mutta se ei valitettavasti tuo helpotusta kuin hetkeksi. Koko maha ihan punainen. Aika karun näköinen.

Uusi työviikko alkoi ja Dani on taas viikonlopun jäljiltä töissä ja minä likka täällä eläinlauman keskellä odottelen lähtöä, vaikka eipä tässä kannata alkaa mitään stressiä itselleen nostamaan, vauva tulee sitten kun on tullakseen. Sitä kun ei kukaan tiedä etukäteen että milloin se tapahtuu. Joo-o, laskettuun on 2 päivää aikaa. Saas nähdä tuleeko ennen vai jälkeen lasketun, vai kenties laskettuna päivänä? Sitä odotellessa. Voin sanoa että tämä loppuaika on aika piinaavaa.

Alla vielä kuvaa masusta:

"Pötsi" (onneksi ei enään kasva tuosta)

Kuvitella saattaa, että kirvelee, kutiaa ja on kipiä. (auts)