...eli supparit on jälleen ihan lällyjä verrattuna niihin mitä tuossa pari päivää sitten oli. Ja mä kun olin jo valmiina lähdössä synnyttämään, mutta näköjään vauveli ei ollutkaan niin valmis kun antoi ymmärtää.

 

Täällä kotona tylsistelen ihan kybällä! Eilen kävin Porvoossa Petpointissa elukoille ostamassa purua ja heinää, sekin matka oli jo aika tuskainen tän pakin kanssa. Ajo-asento oli tosi epämukava, joten en enään lähde ajelemaan pidempiä matkoja ennen vauvan syntymää. Hyvin ahdistava kokemus. YÖK!

Äsken sain puhelun Tapiolan vakuutusyhtiöstä, olisi pitänyt mennä käymään, mutta selitettyäni missä tilassa täällä ollaan, niin käynti lykkääntyi vauvan syntymän jälkeen. Ei paljoa vakuutusasiat tässä tilanteessa kiinnosta. Hah! Tosin vauvallekin olisi ihan hyvä saada vakuutus, mutta eiköhän nuo asiat selviä omalla painollaan...kaikki aikanaan.

Huomenna olisi vko 39 neuvola, näkee taas kuinka paljon sitä turvotusta tullut lisää. JEE! Jotenkin noi neuvolakäynnitkin rupeaa ahdistamaan ja puuduttamaan. :( No tässä ois pari kertaa vielä jäljellä...

Tulisit kultamuru jo ulos sieltä pimeydestä tänne ulkomaailmaan, niin pääsisin sua hoivaamaan